Succesvolle ketentest Alley-Oop

Apeldoorn, 16 december 2014 – Vanmiddag heeft de eerste succesvolle ketentest plaatsgevonden van Alley-Oop. Alley-Oop ontwikkelt een workflow managementplatform voor accountantskantoren. Aan het einde van 2014 heeft een pilot plaatsgevonden met 8 accountantskantoren. Op 16 december is de werking van Alley-Oop succesvol in de keten gedemonstreerd, gekoppeld met de softwarepakketten van PinkWeb, Change to comm en Caseware, die samen met Full Finance de initiatiefnemers zijn.

 

Alley-Oop ontwikkelt een workflow managementplatform voor accountantskantoren. Aan het einde van 2014 heeft een pilot plaatsgevonden met 8 accountantskantoren. Met deze kantoren van verschillende grootte zijn gezamenlijk de eerste procesbeschrijvingen ontwikkeld voor het samenstelproces.

 

Tijdens de ketentestbijeenkomst op dinsdag 16 december zijn de eerste workflows succesvol gedemonstreerd, waarbij processtappen in Alley-Oop automatisch werden geüpdatet via koppelingen met de softwarepakketen Cliënt Online van PinkWeb, Auditcase van Change to Comm en Caseware van Caseware Nederland.

 

Begin 2015 wordt het platform verder ontwikkeld en zal het beschikbaar komen voor alle accountantskantoren en gekoppeld worden met meer softwarepakketten.

Submit a Comment